Ingrediente:
- 6 kg gogosari;
- 3 l apa;
- 75 g otet;
- 300 g zahar;
- 4 linguri sare;
- 100 g ulei;
- conservant;
- piper boabe;
- foi de dafin;
- frunze de telina;
- 5 catei usturoi.
Mod de preparare: Se pune totul la fiert si se oparesc pe rand gogosarii. Se asaza in borcan cu frunze de telina si catei de usturoi.
mmmm multumesc mult pentru reteta. de mult timp cautam sa gatesc gogosari pentru iarna. maine e ziua asta cred. las si partida de pariuri sportive live, si salas de sport-- vine iarna curand) mersi mult pentru reteta inca o data)
RăspundețiȘtergeremultumesc de retete!!!chiar am de gand sa pun niste gogosari la murat....si asta pentru prima oara!!!o sa urmez reteta data de dvs,sper sa-mi iasa super!!!!va anunt.
RăspundețiȘtergereMa bucur ca incerci reteta, Ana. Astept rezultatele :*
RăspundețiȘtergere