joi, 15 septembrie 2011

Gogosari murati

Ingrediente:
- 6 kg gogosari;
- 3 l apa;
- 75 g otet;
- 300 g zahar;
- 4 linguri sare;
- 100 g ulei;
- conservant;
- piper boabe;
- foi de dafin;
- frunze de telina;
- 5 catei usturoi.

Mod de preparare: Se pune totul la fiert si se oparesc pe rand gogosarii. Se asaza in borcan cu frunze de telina si catei de usturoi.

3 comentarii:

  1. mmmm multumesc mult pentru reteta. de mult timp cautam sa gatesc gogosari pentru iarna. maine e ziua asta cred. las si partida de pariuri sportive live, si salas de sport-- vine iarna curand) mersi mult pentru reteta inca o data)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de retete!!!chiar am de gand sa pun niste gogosari la murat....si asta pentru prima oara!!!o sa urmez reteta data de dvs,sper sa-mi iasa super!!!!va anunt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca incerci reteta, Ana. Astept rezultatele :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...