marți, 11 septembrie 2012

Papanasi cu dulceata si smantana

Ingrediente:
- 1/4 branza de vaci;
- 1 ou;
- coaja rasa de lamaie;
- 30 g faina;
- un varf de cutit de sare;
- 1 esenta de vanilie;
- dulceata;
- smantana lichida
- 30 ml ulei.

Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea acestuia, pana cand se omogenizeaza (cca. 2 minute). Compozitia se pune pe o foaie de nailon, presarata cu 1-2 linguri de faina; din ea se formeaza un sul gros care, apoi, se taie in 12 bucati. Fiecare bucata se ruleaza prin faina, i se da forma rotunda si plata cu grosimea de 1 cm. Cand toate sunt gata se prajesc in ulei incins pana cand se rumenesc pe ambele parti. Se servesc imediat impreuna cu smantana si dulceata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...