marți, 11 septembrie 2012

Pilaf de orez cu ciocanele de pui

Ingrediente:
- 2 kg ciocanele de pui;
- 150 g morcovi;
- 100 g telina;
- 200 g ceapa;

- 600 g orez;
- apa;
- sare;
- ulei.

Mod de preparare:
 Legumele se curata, se spala, ceapa se toaca marunt, iar telina si morcovii se dau pe razatoare. Se adauga toate in cratita cu ulei incins, se amesteca din cand in cand pana cand morcovii capata o culoare aurie. Orezul se alege, se spala apoi se adauga in cratita langa legumele calite. Amestecati apoi adaugati apa. Cand orezul a dat in fiert, iar lichidul a scazut la nivelul orezului, se introduce la cuptor pentru gratinare cca. 30 de minute. Ciocanelele se spala, se condimenteaza si se prajesc in ulei incins. Se serveste cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...