marți, 25 ianuarie 2011

Conopida cu cascaval

Ingrediente:
- o conopida mare;
- 200 g cascaval;
- o lingura unt;
- sare;
- 1 ou crud;
- pesmet.

Mod de preparare: Se desface conopida buchete mici si se pune sa fiarba, in apa care clocoteste 10 minute. Se arunca apa, se scoate conopida si se lasa sa se scurga. Se unge o forma cu unt, se tapeteaza cu pesmet, se asaza conopida alternand cu un strat subtire de cascaval ras, se acopera continutul cu un ou batut bine, sarat si piperat dupa gust si se introduce forma in cuptorul cald, pentru 30 de minute.
Se serveste calda, cu paine proaspata.

Un comentariu:

  1. Salut!

    As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...