vineri, 21 decembrie 2012

Ai musafiri? Primește-i într-o casă impecabilă!


Ai făcut cea mai bună friptură de porc în vin roșu și ai cumpărat șervețelele cu globulețe..dar asta nu e totul pentru a lăsa cea mai bună impresie! Farfuriile aranjate pe masă sclipesc?
  Spală vase cu spor în 3 pași, folosește un detergent performant, cât mai concentrat, pentru că e o perioadă în care se vor aduna foarte multe la spălat și vrei să-ți ajungă. În plus, alege o soluție blândă cu mâinile tale, deoarece în timpul petrecerii vei dori să arăți perfect..până în vârful degetelor!
 
 
1. Sortează!
  Nu spăla un pahar, apoi o tigaie, apoi o ceașcă de cafea. Varsă mai întâi toate lichidele rămase în recipienți și curăță murdăria cu o spatulă. Ordonează vasele după cât de ușor sunt de spălat: de la cele mai simple (pahare), până la cele mai dificile (oale arse). Le poți spăla și în mașina de spălat vase, dar ai grijă să folosești detergent special.
 
 2. Curăță!
  Chiar dacă paharele par a fi spălate și uscate, verifică în lumină dacă au urme sau pete de apă. Asigură-te că folosești un burete special atunci când le speli și ai grijă să le ștergi de apă cu o cârpă uscată.
 
 3. Clătește!
  Întotdeauna cu apă caldă, urmată de un jet de apă rece. Parfumul detergentului e doar pentru procesul de spălare. La final, farfuriile clătite corect vor fi inodore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2Parale.ro