duminică, 23 decembrie 2012

Geamuri strălucitoare de sărbători

Nu poți ascunde stratul de mâzgă în spatele minunatelor flori de gheață. Chiar dacă afară totul e înghețat, geamurile tot atrag praf și murdărie.
  În timpul iernii geamurile se spală cu soluții reci. Sticla e un material rigid, cu suprafața netedă, care nu poate suportă prea mult stres. Dacă pui pe ele o cârpă fierbinte (cu speranța de a topi gheață adunată), geamurile se pot fisura.
  Sunt de preferat lavetele de unică folosință, speciale pentru geamuri, pentru că ele nu lasă scame sau alte impurități. În nici un caz nu șterge geamurile cu șervețele sau prosop de bucătărie când sunt toate ude, pentru că va trebui să le speli din nou!

 RĂBDARE...
  Dacă afară sunt temperaturi sub zero grade, amână spălarea geamurilor până într-o zi ceva mai călduroasă. Dacă totuși nu poți amâna, folosește la urgență lichid de iarnă pentru spălat parbrizul.
  ...ȘI PERSEVERENȚĂ
  Pentru petele dificile de pe geamuri, pulverizează soluție direct pe pată și lasă să acționeze un minut. E de preferat să porți mănuși, ca să nu rămână urme.
 ATENȚIE!
  Încearcă să uiți de soluțiile pe bază de spirt, oțet sau alte substanțe, mai ales dacă vei avea în curând invitați. Folosește soluții speciale cu parfum plăcut și vei fi o gazdă inspirată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2Parale.ro