luni, 21 martie 2011

Ciorba greceasca

Ingrediente:
- 2 l apa;
- 500 g carne de vita;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 patrunjel;
- 1 telina mica;
- 2 linguri orez;
- 1 ou;
- zeama de la o lamaie;
- sare;
- patrunjel verde tocat.

Mod de preparare: Carnea taiata bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate.
Dupa ce a fiert zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamaie. Cand se serveste, se pune patrunjelul verde tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...