duminică, 7 octombrie 2012

Conopida la cuptor

Ingrediente:
- 1 conopida (cca 1,5 kg);
- 5 oua;
- 100 g pesmet;
- 200 g cascaval;
- 3 linguri mari cu smantana;
- margarina (pentru uns tava);
- sare.

Mod de preparare:
Conopida se spala, se rupe in buchetele si se fierbe timp de 15-20 minute in apa cu sare dupa care se scurge, se da prin pesmet si se introduce in tava unsa cu margarina. In acest timp incalzim cuptorul. Se adauga jumatate din cascavalul dat prin razatoarea mare peste conopida. Se bat ouale impreuna cu smantana, compozitia se toarna in tava, apoi se adauga restul de cascaval si se introduce la cuptor pana se rumeneste pe deasupra (cca 10-15minute).
Va doresc pofta buna si sa incercati aceasta reteta! E delicioasa si usor de preparat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...