marți, 16 octombrie 2012

Mancare de mazare cu carne de porc

Ingrediente:
- 1 borcan mazare;
- 1 morcov;
- 2 cepe;
- 1 ardei rosu gras;
- 200-300 g carne de porc;
- 2 linguri pasta de tomate;
- ulei;
- sare;
- piper.



Mod de preparare:
Legumele se curata și se spala. Ceapa se taie julien, morcovul se da pe răzătoarea mica, iar ardeiul se taie cubulețe. Într-o cratiță adaugi ulei, cepele și morcovul. Dupa ce s-au călit puțin, se adaugă ardeiul și carnea tăiată în bucăți medii. Se lasă la foc mediu, amestecând din când în când pana ce se rumenește carnea, apoi adaugi pasta de tomate și mazărea. Se potrivește gustul de sare și piper și se mai lasă pe foc câteva minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...