duminică, 14 octombrie 2012

Rulada de clătite aperitiv

Ingrediente pentru 10 clătite:
- 20 felii sunca presata;
- 20 felii cascaval;
- 1 ardei kapia;
- 3 suluri branza topita;
- 10 clătite (preparate fără zahăr sau esențe dulci);
- pesmet;
- 5 oua;
- ulei.

Mod de preparare:

Se intinde un strat subtire de branza topita pe suprafața clătitei, cum se vede și în imagine.

 Se așază doua felii de șuncă.
 Se adaugă încă un strat de brânză topita peste feliile de șuncă.
 Se adaugă feliile de cașcaval.
 Peste ele adaugăm doua fâșii de ardei kapia, după care se rulează cu grija ca și o clătită obișnuită. Se da prin ou, prin pesmet, apoi se prăjește pe ambele părți.
 Dupa ce s-a racit, se taie felii cu grosimea de cca. 2 cm (ca în imagine).
Sunt aspectuoase și se servesc pe platoul de aperitive la diferite evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...