sâmbătă, 4 decembrie 2010

Bors din cap de miel

Ingrediente:
- 1 cap de miel;
- 2-3 bucati de costita de miel;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 ceasca de orez;
- 1 l bors;
- leustean tocat;
- 1 pahar de smantana;
- 1 lingura bulion;
- sare.

Mod de preparare: Capul de curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita de miel si coada taiata bucati mici, acoperita cu apa rece. Se fierbe totul la foc mic o ora, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta, sare si se lasa sa fiarba inca o jumatate de ora la foc mic. Se adauga bulionul, orezul fiert separat si borsul fiert si spumuit.
Se drege borsul cu smantana batuta cu bors fierbinte si se serveste foarte cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...