duminică, 12 decembrie 2010

Ficat cu rosii

Ingrediente:
- 500 g ficat;
- 6 rosii coapte;
- 8 felii de franzela;
- sare;
- piper macinat;
- o ceasca ulei;
- verdeata tocata;
- 1 lingura unt.

Mod de preparare: Se sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate 3 minute pe fiecare parte. Se scot feliile de ficat si se lasa pe o farfurie. In uleiul ramas se pun rosiile jumatati, care in prealabil au fost sarate, piperate si tinute 5 minute. Se prajesc si feliile de franzela. Intr-o forma unsa cu unt se pun feliile de franzela, peste acestea se asaza feliile de ficat si deasupra fiecarei felii de ficat se pune cate o jumatate de rosie. Forma se tine 10 minute in cuptorul incins, dupa care se scoate si se serveste fierbinte cu garnitura de legume sote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...