vineri, 12 noiembrie 2010

Bors de miel

Ingrediente pentru 10 portii:
- 800 g carne de miel;
- 1-2 l apa;
- 500 g ceapa uscata;
- 100 g morcovi;
- 100 g telina;
- 200 g ceapa verde;
- 100 ml ulei;
- 1,5 l bors;
- 50 g patrunjel verde;
- 50 g leustean;
- sare.

Mod de preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie felii. Ceapa uscata si verde se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa verde se inabuse in ulei, ceapa uscata si zarzavatul se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert pe jumatate se adauga carnea de miel taiata in portii si spalata, continuand fierberea. Cand carnea este fiarta, se adauga borsul care a fost fiert separat si strecurat, odata cu ceapa verde care a fost inabusita. Se mai continua fierberea circa 5-10 minute si se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...