marți, 9 noiembrie 2010

Sufleu de cascaval

Ingrediente:
- 200 g cascaval sau telemea;
- 6 oua;
- 1 cana de lapte;
- 1 lingura de faina;
- 2 linguri de unt;
- sare.

Mod de preparare: Se desface faina in lapte, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand, cu cascavalul dat pe razatoare si se omogenizeaza amestecul. Se bat albusurile spuma tare, se toarna peste compozitie, se amesteca cu furculita de jos in sus si se rastoarna intr-o tava unsa cu 2 linguri de unt. Formula se introduce in cuptorul fierbinte pentru o ora, dupa care se scoate, se taie sufleul felii groase si se serveste cald. Daca este nevoie, inainte de a introduce formula la cuptor se sareaza amestecul. Sufleul isi pierde forma frumoasa foarte repede, de aceea nu se serveste de pe o zi pe alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...