joi, 25 noiembrie 2010

Rosii umplute cu pasta de oua

Ingrediente:
- 6 rosii;
- 8 oua;
- 200 ml ulei;
- zeama de la o lamaie;
- o lingurita mustar;
- sare;
- piper;
- patrunjel tocat.

Mod de preparare: Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos.
Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din 2 galbenusuri si ulei). Ouale se tin la rece circa 30 minute, inainte de a fi servite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...