sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Vinete cu piept de pui

Ingrediente:
- 1 vanata;
- 300 gr. piept de pui;
- 100 gr. cascaval;
- 100 gr. sunca;
- ulei de masline;
- sos de rosii;
- oregano;
- sare;
- piper.

Mod de preparare: Vanata se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa putin sa elimine apa. Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar. Feliile de vinete se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute, interval in care se intorc de pe o parte pe alta. Dupa ce vinetele se inmoaie putin se adauga sunca felii si pieptul de pui intreg, peste care se presara cascavalul ras, sarea, piperul, oregano si sosul de rosii. Se mai lasa la cuptor 15 minute, dupa care se scoate pe o farfurie intinsa si se decoreaza cu frunze de menta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...