duminică, 7 noiembrie 2010

Cod cu sos de branza

Ingrediente:
- 4 fileuri cod;
- 100 gr branza de vaci - crema;
- 75 gr mozzarella;
- coaja de la o lamaie rasa;
- 30 gr pesmet alb;
- 1 legatura patrunjel proaspat tocat;
- sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Se asaza fileurile de peste pe o tava tapetata cu hartie pergament sau folie de aluminiu, se presara cu sare si se pune la cuptorul incins cam 10 minute. Intre timp, intr-un bol se pune branza de vaci, mozzarella, coaja de lamaie, pesmetul, sarea, piperul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se intorc fileurile si se acopera cu amestecul de branza. Se mai tin in cuptor cam 8-10 minute, pana cand pestele se patrunde si crusta de branza se rumeneste. La sfarsit, se pune peste fileuri un pic de unt si patrunjelul proaspat tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...