miercuri, 17 noiembrie 2010

Fazan umplut cu mazare si ciuperci

Ingrediente:
- fazan;
- 200 g ciuperci;
- 150 g mazare;
- o ceapa rosie;
- 100 g orez;
- piper macinat;
- cimbru;
- frunze de patrunjel;
- sare;
- 2 oua;
- vin alb;
- untura.

Mod de preparare: Orezul se fierbe in apa la care s-a adaugat sare. Ceapa tocata marunt se prajeste in untura incinsa si se adauga ciupercile taiate felii, mazare, piper, cimbru, patrunjel si putina apa. Se lasa sa fiarba. Cand s-au inmuiat ciupercile si mazarea se amesteca cu orezul, ouale fierte tare si taiate marunt. Se umple fazanul cu aceasta compozitie condimentata si apoi se introduce la cuptor. Se stropeste din cand in cand, cu vin alb si se unge cu sosul din tava pana se rumeneste. Cand este gata se transeaza fazanul in 4 portii. Se scoate continutul si se asaza pe un platou, la mijloc si pe margine bucatile de fazan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...