sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Crema de portocale si nuca de cocos

Ingrediente:
- 350 ml lapte nuca de cocos;
- 100 ml smantana;
- 80 ml suc de portocale proaspat;
- 80 gr. zahar;
- 4 galbenusuri;
- 3 linguri praf de nuca de cocos.

Mod de preparare: Cuptorul se incalzeste la 180° C.
Se pun la incalzit laptele de nuca de cocos si smantana. Galbenusurile se bat cu zaharul pana devin spuma, dupa care se adauga laptele de cocos cald si sucul de portocale. Toata compozitia se strecoara pentru a elimina particulele solide, apoi se pune in forme. Se introduc in cuptor, intr-un vas pentru bain-marie timp de 35 minute. Desertul se lasa la rece timp de 3 ore. Inainte de a fi servit, se pudreaza cu praf de nuca de cocos si se adauga coaja de portocala caramelizata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...